Welkom bij groepsaccommodaties In de Vlinderkes

Uw adres voor een gezellig verblijf in Noord-Limburg.

Groepsaccommodatie "In de Vlinderkes" ligt direct aan de bossen en op wandelafstand van het pittoreske dorpje Arcen.

Er zijn 2 luxe sfeervolle accommodaties en een apart recreatiegebouw (Vliervlinder).

De accommodatie Atalanta is geschikt voor families en vriendengroepen tot 16 personen en de accommodatie Koninginnepage voor groepen tot 18 personen. Uiteraard kunnen ook beide vakantiehuizen samen gehuurd worden. 

Beide vakantieverblijven zijn gewaardeerd met 4 sterren. In september 2016 hebben we de Zoover Award Orange mogen ontvangen met een plek in de top 10 in de categorie vakantiehuis Nederland.

award emblem orange middel

Corona update 24 maart 2020

Bij “In de Vlinderkes” vinden wij het plezier belangrijk, maar de gezondheid van onze gasten het allerbelangrijkste.

Door de nieuwe regels zoals die bekend zijn gemaakt op 23 maart, is het op dit moment voor ons onduidelijjk wat voor ons van toepassing is. Mogen/kunnen we open blijven? Kunnen we de 1,5 meter te houden afstand van elkaar op de een of andere manier waarborgen? En in hoeverre leveren we dan toch nog de dienst zoals we die aan onze gasten hebben aangeboden? Is dit dan voor de gasten nog acceptabel, ook gezien de situatie van overmacht? Is er nog verschil tussen families en vriendengroepen en hoe zit het met zorggroepen? Blijven de maatregelen ook inderdaad van kracht tot 1 juni, of is er (bij goed gedrag van de Nederlanders) wellicht een tussentijdse versoepeling van de regels?

Een kleine greep uit de vele vragen waar wij op dit moment een antwoord op zoeken. We volgen uiteraard de informatie die we van de diverse brancheverenigingen en overheid ontvangen op de voet. Op basis van die informatie zullen wij beslissen wat mogelijk is, en wat niet. En welke oplossing in elk aparte situatie de beste oplossing voor eenieder is.

Hopende op uw begrip, en u en de uwen een gezonde dag wensend.

Met vriendelijke vlindergroet,

Eric en Diane

Enkele belangrijke kenmerken zijn:

 • Nieuwbouw en hierdoor comfortabel, veilig en van alle gemakken voorzien
 • Gezellig, luxe en (kind)vriendelijk ingericht met o.a. gratis Wifi
 • Keuken rijkelijk voorzien van alle benodigdheden
 • Hoofdzakelijk ruime 2 persoonskamers met eigen badkamers
 • Volledig gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk
 • Mooie grote tuin met veel speelmogelijkheden en een trampoline
 • Recreatiegebouw (verwarmd en airco) met tafeltennis, voetbalspel, reuzensjoelbak etc.
 • Op wandelafstand van Arcen en haar diverse toeristische attracties
 • Rustige ligging direct aan de bossen en diverse natuurgebieden
 • In de directe omgeving zeer veel mogelijkheden voor aktiviteiten of juist ontspanning
 • Goede bereikbaarheid (10 autominuten van Venlo/A67)

Arcen ligt direct aan de Maas en wordt niet voor niets de Parel van Noord-Limburg genoemd. Rijk aan kuur, natuur en cultuur is de slogan die direct aangeeft waar de sterke punten van het dorp liggen. Het hele jaar door treft men hier toeristen uit binnen- en buitenland aan. Uiteraard spelen de vele bezienswaardigheden in de directe omgeving en de gezellige sfeer van het dorpje met zijn vele terrasjes en restaurants hierbij een belangrijke rol. De omgeving van Arcen is verder bekend om zijn uitgestrekte mooie natuurgebieden met talrijke fiets- en wandelroutes.

Een kleine greep uit de vele bezienswaardigheden: In Arcen zelf de Kasteeltuinen, Bierbrouwerij Hertog Jan, Graanbranderij de IJsvogel, IJssalon Clevers en het Thermaalbad. En verder; Adventure World of Taurus te Velden, Toverland te Sevenum, Landgoed De Hamert, Natuurgebied de Ravenvennen en uiteraard de Maasduinen. Meer informatie hierover vind u onder "Omgeving en aktiviteiten".

Huisdieren zijn in overleg mogelijk. De voorwaarden staan onder "contact" bij "veel gestelde vragen".

Mocht u met  meer personen wensen te verblijven dan bestaat per 1 januari 2018 de mogelijkheid om een of meerdere kamers bij de B&B van de buren erbij te huren. De kosten hiervoor bedragen circa € 55,= per nacht, excl. ontbijt (o.b.v. 2 personen op een tweepersoons kamer). Meer informatie over de B&B staat op https://www.bbaandebeek.nl

"In de Vlinderkes" is zeer geschikt voor families, vriendengroepen (35+), zorggroepen en verenigingen.
Het is echter absoluut niet geschikt voor groepen zoals voetbal- en hockeyteams en groepen die (geluids)overlast veroorzaken.

Wij hopen u spoedig te mogen begroeten als onze gasten.

U bent van harte welkom.

Eric & Diane

Onze accommodaties

Atalantavanuittuinmettekst

Koninginnepagemettekst

Vliervlindermettekst